Teleseniorer i Norrköping

Bilder från aktiviteter som genomförts under 2011


13 december 2011 - Adventsfika på Vetekornet


Ett fyrtiotal seniorer firade Luciadagen med skinksmörgås på Vetekornet.


29 november 2011 - Naturupplevelse vid Sörsjön


Går vi rätt spår eller??

Ja det är det säkert.
Dallas rapporterar: Idag var det ett motionspass.
Vi var sju GLADA pensionärer som deltog. För att få omväxling gick vi inte runt Sörsjön. Istället blev valet 5 kilometers spåret som gällde. Där var det både vadning och häftiga backar. Efteråt var det uppskattat att grilla korv.

Efteråt smakade det bra att inta lite lunch. Rolf som är en tänkande karl hade tagit med torr ved. Utan den hade vi inte fått någon lunch.


8 november 2011 - Naturupplevelse i Marby


Annelie rapporterar: Idag var vi sju stycken som vandrade runt i Marby. För några av oss var det första gången vi var där. Matsäcken åt vi vid Marbys badplats, där en av oss gick i simskola som barn.


25 oktober 2011 - Naturupplevelse vid Glotterskogen

Annelie rapporterar: Sex stycken teleseniorer vandrade i Glotterskogen. Jätteskönt väder och inte så många troll bakom stenarna den här gången.

11 oktober 2011 - Bakom kulisserna på tornerspelen i Söderköping


I den fina miljön på Söderköpings Konferens berättade Kicki om Söderköpings Gästabud, samtidigt som hon försökte värva tolv volontärer till kommande års evenemang.


27 september 2011 - Naturupplevelse vid Svensksundsviken


Annelie och Dallas rapporterar: Vi var sju stycken som stundvis vandrade i lera och gyttja i ett underbart vackert väder.

En fågelskådare som är övertygad om att hon ser en havsörn. Men i själva verket är det ett av försvarets Herculesplan som tränar start/landning på Kungsängen.13 september 2011 - Höstupptakt på Vetekornet


Vi var tolv stycken som träffades och planerade höstens program.


31 maj 2011 - Naturupplevelse vid DjurönGunnel fotograferade både folk och fä på vårens sista utflykt.


10 maj 2011 - Besök på Björke VävstugaVi var tolv stycken som följde med på utflykten till Björke, där Britta visade de fina textilierna, och kaffet avnjöts i den strålande försommarsolen.


26 april 2011 - Naturupplevelse vid Östgötaleden


Annelie rapporterar: Idag har vi vandrat 7 km längs Östgötaleden i sommarvärmen. Vi var endast fem och ingen hade bil. Christina löste det hela med att ringa sin man och be honom komma med bilen till henne och han fick ta hennes cykel hem. Det kallar jag kärlek.

Om vi haft badkläder med oss så hade vi tagit ett dopp i den spegelblanka sjön.Vi åt vår matsäck och njöt på stranden vid en av sjöarna. Där hittade vi vargspår alldeles vid strandkanten, men vi såg ingen varg däremot en liten padda.12 april 2011 - Besök på Rejmyre glasbruk


Annelie rapporterar: Dallas slog på stort och tog ett kort när vi var vid Rejmyre glasbruk. Vi var elva stycken. Det fanns mycket att titta på och flera av oss handlade med oss glasprylar hem.


29 mars 2011 - Besök på Flygvapenmuseet i Linköping


Annelie rapporterar: Nu har vi varit på flygvapenmuseet i Linköping. En helt fantastisk upplevelse. Tyvärr så var avdelningen "kalla kriget" stängd 29/3 - 1/4 pga att de skulle ha in en helikopter, men tiden hade ändå inte räckt till allt. Vi åt en jättegod lunch på restaurangen där och fortsatte sedan vår rundvandring. Vi var tolv stycken.


8 mars 2011 - Naturupplevelse vid Ågelsjön

Dallas rapporterar: Åtta stycken hade idag en solig och skuggig vandring vid och på Ågelsjön.

Lite förmiddagskaffe är aldrig fel. Även solen värmde oss.


Nu är det testat!!! KVINNOR kan gå på vatten!


22 februari 2011 - Promenad till Mela


Karin W rapporterar: Det var ömsom snö och ömsom sol idag. Humöret var som vanligt på topp och vi var fem som tog en långpromenad i det härliga vädret.


8 februari 2011 - Besök på Konstmuseet


Besöket på Konstmuseet hade lockat fjorton intresserade deltagare.


25 januari 2011 - Naturupplevelse i Vrinneviskogen


Dallas rapporterar: Idag var vi sju före detta Telianer som "joggade" cirka tre kilometer på ojämnt spår i Vrinneviskogen.
Vi älskar att inta frukosten utomhus. Även vintertid.


11 januari 2011 - Planeringsfika på Vetekornet


Fjorton stycken gav sig ut i halkan för att planera vårens program.Senast uppdaterad 2011-12-15 av Karin Selldin © Teleseniorer i Norrköping